Poor Yoda

Lättläst vardagsberättelse på engelska med svenska glosor. När Jamie kommer ner i köket den här sommarlovsmorgonen hittar han en lapp från sin mamma. Eller närmare bestämt en lista på det han måste gå och handla i mataffären. Trist, tycker Jamie. Han kallar på sin hund Lucy och går.

85 SEK
I lager
ISBN : 9789188529138
Publisher : Lava Förlag
Språk : English

Lättläst vardagsberättelse på engelska med svenska glosor

När Jamie kommer ner i köket den här sommarlovsmorgonen hittar han en lapp från sin mamma. Eller närmare bestämt en lista på det han måste gå och handla i mataffären. Trist, tycker Jamie. Han kallar på sin hund Lucy och går.

Man skulle kunna tro att det här skulle bli en dag som alla andra, men den visar sig bli ett riktigt äventyr! Promenaden startar med ett rejält skutt i en gigantisk vattenpöl, och fortsätter med en storartad räddningsaktion. Och den som behöver räddas är inte mindre än Jamies vän Zoes katt, Yoda, som har klättrat högt upp i ett träd och inte vågar klättra ner.Men döm om barnens förvåning! Efter allehanda besvärligheter och räddningsinsatser i form av inhandlade fiskar och hämtade stegar har katteländet mage att rädda sig själv!

Berättelsen om Jamie och hans hund och deras invecklade turer för att försöka rädda katten utstrålar en varm vardagshumor. Tillsammans med de fantastiska fyrfärgsillustrationerna kommer denna bok att bli både barnens och de vuxnas favorit!

Poor Yoda är en välgjord kvalitetsbok för barn från 5 till cirka 10 år på lättläst engelska med de svåraste orden översatta till svenska glosor. Boken ingår i Unga Lavas serie LÄSlekLÄR för barn som just lärt sig läsa. Detta är seriens tredje titel på lättläst engelska, de tidigare är Where is George? och Sam´s Birthday som kom ut 2016.

ISBN : 9789188529138
Format : 154.00 X 217.00
Publisher : Lava Förlag
Språk : English
Sidor. : 45
Utgivningsdatum : 2017/07/04
Författare : Douglas Foley
Formgivare : Pernilla Dure
Illustrated by : Louise Jacobsson
Write Your Own Review
Du recenserar:Poor Yoda
Your Rating