Publius Bekännelse: Början på slutet

Adjutanten lämnade bunten med dagens post på skrivbordet och slog ihop klackarna följt av Hitlerhälsningen innan han lämnade rummet.

179 SEK
I lager
ISBN : 9789189345706
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska

Adjutanten lämnade bunten med dagens post på skrivbordet och slog ihop klackarna följt av Hitlerhälsningen innan han lämnade rummet. Himmler strök sig över sin tunna mustasch medan han betraktade högen. I dess mitt, stack ett tjockt kuvert ut som väckte hans nyfikenhet. Långsamt drog han fram det och kände på det. Den var tung och förseglad med lacksigill med ett snirkligt M ingjutet. Han bröt det och skakade fram en röd anteckningsbok och ett brev. Han lyfte upp det och rättade till glasögonen. Endast två ord var skriven i snirklig handstil och han fick anstränga sig för att kunna läsa dem. Han drog häftigt efter andan. Skapelsens tempel. Underskrivet endast med M.

 

Han kände hur hjärtat slog i bröstkorgen och hur händerna började skaka. Han fumlade med telefonen innan adjutanten svarade. "Ring Otto Schütz."

 

När världen står i brand lurar det övernaturliga i skuggorna. Ett mörker kryper sig på och när sig på det kaos som råder. Tusenårsriket tar sin början.

 

Första boken i en romanserie som spänner sig över andra världskrigets alla fasor och mänsklighetens alla ansikten. En bokserie om skapelsens slutliga fullbordan, den sjunde dagen.

ISBN : 9789189345706
Format : 135.00 X 210.00
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska
Sidor. : 416
Utgivningsdatum : 2022/06/10
Författare : David Aretorn
Write Your Own Review
Du recenserar:Publius Bekännelse: Början på slutet
Your Rating