Redaktörstjänst

En tjänst för dig som vill finslipa ditt manus. Du arbetar med en av våra redaktörer och ni kommer tillsammans fram till vad som ska förstärkas och vad som behöver förbättras.

Från 14.400 SEK ink moms
I lager

En redaktör läser hela ditt manus och kommenterar om vad som kan förbättras. Det kan t.ex. vara strykningar och rättningar, hur du ska fördjupa dina karaktärer och hur du kan förbättra dramaturgin i ditt manus. Uppgiften kan också vara att omarbeta manuset, för att till exempel förbättra dialog och takt eller andra element. Hen är inte sällan en skicklig dramaturg.

Vi arbetar tillsammans med bland annat: struktur, dramaturgi, personbeskrivningar, dialog, språk, gestaltning, logik och tematik samt styr undan från klichéer och fallgropar. Du som författare får självklart hela äran av det förbättrade manuset. Redaktören arbetar i bakgrunden med ditt manus bästa för ögonen.

Redaktör är en uppskattad tjänst och du kommer att lära dig mycket om hur man bygger upp en berättelse, något som du kommer att ha god nytta av i framtiden.

Write Your Own Review
Du recenserar:Redaktörstjänst
Your Rating

Boken når läsaren via