Resan till Sverige från Finland som krigsbarn av Gunilla Andersson Gustafsson

168 SEK
I lager
ISBN : 9789163900303
Språk : Svenska

THE QUEEN OF HAIR - ANNELI PALMGREN
Ibland känner man att man vill berätta om någon som gjort väldigt mycket för ett yrkes utveckling. Denna bok är skriven för att lyfta fram och belysa hur frisöryrket kunde varit annorlunda om inte Anneli Palmgren kommit till Sverige som litet krigsbarn.

Hennes insats och engagemang har utvecklat yrket och spridit kunskap om olika tekniker för att göra människor vackrare. Detta är en hyllning till Anneli men även en bok som kan ge kommande frisörer insikt i vad som krävs för att bli expert inom yrket.

Min egen erfarenhet av Annelis coachning har gett mig kunskap om hur viktig en coach är. Utan bra tränare som når fram med kritik och beröm, kan man inte växa som yrkesman/kvinna. Det är just genom rätt omdöme, som presenteras på ett sätt som tas emot väl av den som bedöms, man växer.

Detta kunde vara en antik beskrivning enligt Aristoteles dygder, av hur man ska leva, men det är lika användbart vid träning idag. Fel presenterad kritik gör ingen nytta. För mycket beröm ger nöjdhet men mindre utveckling. Anneli kan konsten att nå fram. Därför vill jag skriva denna bok så att andra kan lära sig av henne.

Många är vi som haft glädjen av att få coachas av Anneli. Några har nått Världsmästerskap, andra Europamästerskap och många frisörer har lärt sig att göra vackra frisyrer för bröllop och baler. Genom sin generositet och vilja att lära andra, det hon själv kan, har Anneli utvecklat frisöryrket så att kunderna blivit vackrare. Hon gör det än idag trots att hon hunnit bli 75 år.

ISBN : 9789163900303
Språk : Svenska
Sidor. : 120
Utgivningsdatum : 2015/12/14
Författare : Gunilla Andersson Gustafsson
Write Your Own Review
Du recenserar:Resan till Sverige från Finland som krigsbarn av Gunilla Andersson Gustafsson
Your Rating