Revenue Share

Tillsammans delar vi på kostnaderna, det gör att du som författare inte behöver betala särskilt mycket för att få ut din ljudbok på alla marknader — strömmat såväl som nätbokhandel och bibliotek. 

Från 18.900 SEK
I lager

DU SPARAR MINST 23 000 kr

 

Gör din ljudbok med oss. Revenue Share kallar vi vårt framgångsrika ljudbokskoncept där vi tillsammans delar på kostnaderna. Detta ger dig som författare en möjlighet att till ett rimligt pris komma ut med din ljudbok på alla marknader - de stora strömningstjänsterna (som Storytel, Nextory och Bookbeat), men självklart även till nätbokhandel och bibliotek. Våra böcker finns överallt där böcker säljs och strömmas

 

Vi är ett att av Sveriges snabbast växande ljudboksförlag och våra produktioner håller absolut toppklass. Du beställer och vi sköter resten. Du tilldelas en förläggare som leder dig från beställning till publicerad ljudbok. Vi anlitar en av alla våra professionella skådespelarröster och ser till att din ljudbok håller högsta kvalitet såväl konstnärligt som ljudtekniskt. I de allra flesta fall avråder vi från författarinläsning, då man för de allra flesta böcker uppnår ett bättre resultat om man låter ett proffs sköta uppläsningen - uppläsning är ett hantverk och har man ingen erfarenhet av studiouppläsningar är det svårt att uppnå ett professionellt resultat.

 

Vi ser också till att din bok får ett genrespecifikt omslag skapat av en erfaren formgivare. Det kan inte nog understrykas hur viktigt omslaget är för din boks kommersiella potential. Apropå kommersiell potential så hjälper vi dig att skriva en säljande presentationstext, metadata och att tagga boken med rätt sk taggar. Alla våra produktioner sprider vi också på sociala medier där vi är en av de större förlagen med stor räckvidd.

 

Dessutom sparar du såväl tid som pengar jämfört med att sköta produktionen på egen hand. Tänk också på att du, om du sköter produktionen helt ensam, förmodligen inte kommer kunna nå ut till alla viktiga strömningstjänster, då de oftast inte tecknar avtal med små förlag och/eller för enstaka titlar.

 

Prisjämförelse*

 

  Sköta på egen hand

Revenue share

Du sparar minst 23 000 kr

Studiohyra 12 000 Ingår
Arvode inläsare 15 - 36 000 kr Ingår
Korrekturlyssning 500 kr/hkr Ingår
Mastering 5 - 9000 kr Ingår
Klippning 5 - 10 000 kr Ingår
Publicering 2 - 4 000 kr Ingår
Omslag 5000 kr Ingår
Total 40 - 60 000 kr Enligt offert

* Priserna är ungefärliga och är inte en utfästelse. Priserna i prisjämförelsen är baserade på de marknadspriser vi haft tillgång till då artikeln skrivits. Priset baseras på en ljudbok av standardlängd, d.v.s. 8 lyssningsklara timmar. Alla priser angivna exklusive moms om inte annat angetts.

Utgivning av verk i ljudform

Dessa allmänna villkor är en överenskommelse mellan dig (”Författaren”) och Vulkanisterna AB  (”Vulkan”) om utgivning av ljudbok enligt nedan. Genom att godkänna bokproduktion genom någon av nämnda sajter och Vulkanisterna AB accepterar du dessa Allmänna Villkor.

Write Your Own Review
Du recenserar:Revenue Share
Your Rating

Boken når läsaren via