Så investerar du långsiktigt och lönsamt på börsen

Börsen är över tid ett av de bästa ställena du kan ha dina pengar investerade i för att få dem att växa.

159 SEK
I lager
ISBN : 9789189219564
Språk : Svenska

Börsen är över tid ett av de bästa ställena du kan ha dina pengar investerade i för att få dem att växa.


Dock behövs det en del kunskap och strategi för att lyckas och den här boken ger dig de verktyg du behöver för att komma igång och lyckas med dina investeringar.


Med att våga ta egna beslut och vara långsiktig så kan faktiskt alla svenskar bli miljonärer med hjälp av aktier och fonder – om du har tålamodet.


Per-Olov Martins Wedin har investerat på börsen under många år och har med tiden utarbetat en strategi som visat sig vara lyckosam i både upp och nedgångar på börsen. Sedan 2018 utbildar han även i aktiekunskap och pension under varumärket Mot Miljonen främst online men också via fysiska kurser runt om i landet.


Strategin är långsiktighet och att ha god spridning på investeringarna både geografiskt men också branschmässigt med ett stort fokus på bolag som gynnas av någon av de stora megatrenderna i samhället.


Genom att läsa denna bok kommer du få konkreta tips och råd allt från hur du väljer en bank att handla värdepapper genom till vilken strategi som kan passa dig bäst beroende på hur långsiktig du är samt vilken risk du är villig att ta för att få pengarna att växa.


Det absolut bästa läget för att starta upp ett investerande på börsen är faktiskt idag, då tiden är din bästa vän.

ISBN : 9789189219564
Format : 148.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 66
Utgivningsdatum : 2020/10/06
Författare : Per-Olov Martins Wedin
Write Your Own Review
Du recenserar:Så investerar du långsiktigt och lönsamt på börsen
Your Rating