Så skimrande var aldrig havet - en berättelse om ljus och mörker av Linn Munthe

168 SEK
I lager
ISBN : 9789163738951
Språk : Svenska

Hur i all sin dar kunde mitt liv bli så dramatiskt? När plötsligt katastrofen inträffar och marken rämnar blir frågorna så många och så svåra. Vad är det för mening med livet? Vad händer när man dör? Är allt i livet förutbestämt? Livet är helt enkelt fullständigt oförutsägbart. Det finns bara en sak jag måste i mitt liv, det är att dö. Eftersom jag inte har någon aning om när det blir så får jag väl fundera över hur jag ska förvalta det jag har under den tid jag har. När jag blir varse att döden är något som väntar mig blir livet plötsligt så mycket starkare och jag inser att jag har så många mer val än jag någonsin kunnat ana.

På en brygga i skärgården står Nina tillsammans med sina döttrar och blickar ut över vattnet. De väntar på Anders, Ninas livskamrat och barnens pappa, som ska möta dem.
Men ingen båt kommer. Snart kopplas sjöpolisen in. Efter några timmar lämnar de besked om att båten hittats tom, att man söker efter Anders men att det är lönlöst att leta. Sedan dess är han spårlöst borta. Från denna dag blev Ninas liv aldrig detsamma. Följ med Nina i hennes berättelse om sitt möte med sorgen och om hur kriser och motgångar kan leda till att nya dörrar öppnas i livet.

ISBN : 9789163738951
Språk : Svenska
Sidor. : 168
Utgivningsdatum : 2015/06/14
Författare : Linn Munthe
Write Your Own Review
Du recenserar:Så skimrande var aldrig havet - en berättelse om ljus och mörker av Linn Munthe
Your Rating