Sättning av inlaga

Sättning av inlaga betyder att du får din inlaga professionellt satt. Inlagans utseende betyder väldigt mycket för hur en bok upplevs och hur lättläst den är. Vi formger din text så att inlagan blir vacker och inbjuder till läsning. 

Från 7.400 SEK ink moms
I lager

Inlagans utseende betyder väldigt mycket för hur en bok upplevs och hur lättläst den är. Att du som författare förmodligen inte har erfarenhet av eller kunskap om att formge en inlaga är helt naturligt – du är proffs på det skrivna ordet, inte det visuella. Vi däremot har lång erfarenhet av formgivning och sättning av inlaga och delar gärna med oss av denna till ett förmånligt pris.


Vi formger din text så inlagan blir vacker och inbjuder till läsning. Det gör att läsare som bläddrar i boken i en bokhandel genast får ett mycket bättre intryck av boken, vilket i förlängningen leder till att du kan få fler böcker sålda. Men det gör också att boken ser snyggare ut och känns mycket mer professionell, något som är nog så viktigt för känslan när man äntligen håller sitt egengjorda alster i sina händer.
Genom att låta oss ta hand om sättningen av inlagan slipper du oroa dig – du får en professionell och snygg inlaga till ett klart förmånligt pris. Fokusera på författarskapet och låt oss ta hand om resten.

Write Your Own Review
Du recenserar:Sättning av inlaga
Your Rating

Boken når läsaren via