Se mig! Älska mig! Berättelsen om mitt liv

Jag växte upp med två traumatiserade föräldrar och fick tidigt lära mig att lyssna in dem, anpassa mig och åsidosätta mina egna tankar, känslor och behov. Under formandet av min biografi insåg jag att min uppväxt till mångt och mycket varit kantad av rädslor, oro, kontroll, självupptagenhet, brist på tillit och empati, närhet och kärleksuttryck. 

189 SEK
I lager
ISBN : 9789188915467
Språk : Svenska
Jag växte upp med två traumatiserade föräldrar och fick tidigt lära mig att lyssna in dem, anpassa mig och åsidosätta mina egna tankar, känslor och behov. Under formandet av min biografi insåg jag att min uppväxt till mångt och mycket varit kantad av rädslor, oro, kontroll, självupptagenhet, brist på tillit och empati, närhet och kärleksuttryck. Eftersom den miljön varit mitt hem och det jag kände till, bejakade jag senare omedvetet män som passade in och mönstren upprepades. Det dröjde många år innan jag såg att jag levt med ojämlikhet, egoism, manipulationer, svek och lögner. Vid 67 års ålder kom jag i kontakt med begreppet högkänslighet och nu föll pusselbitarna på plats. Denna medfödda personlighet gör oss högkänsliga extra sårbara och utsatta för personer med brist på empati och som också bär på känslor av otillräcklighet vilka resulterar i självhävdelse, omnipotens och överskattad betydelse av sin egen person.
Min biografi innehåller narrativ från uppväxten och valda stycken ur mitt liv som vuxen. 
Jag har arbetat med rörelse, egenmakt och autonomi, hälsa och välbefinnande under mina verksamma år som danspedagog, arbetsterapeut, medicinsk qigonginstruktör, taktil massör och terapihundsförare. De senaste 15 åren i mitt företag Hälsa & Harmoni.
ISBN : 9789188915467
Format : 135.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 308
Utgivningsdatum : 2019/03/07
Författare : Monica Ermann
Write Your Own Review
Du recenserar:Se mig! Älska mig! Berättelsen om mitt liv
Your Rating