Sherry, magkänsla & gula blend #ninnas kris& panik av Anna-Karin Deinoff

178 SEK
I lager
ISBN : 9789163947117
Språk : Svenska

Ninna har allt materiellt man kan önska sig vilket borde göra henne lycklig. Ändå är hon inte det.

Hon har precis fyllt fyrtio år och känner inte längre igen sig själv. I sökandet efter den hon en gång var går hon igenom händelser som på olika sätt har påverkat och format hennes liv. Ninna är ogift med Tim som framstår som den perfekte mannen. Vid hans sida känner hon sig alltmer som en doakör bakom en världsartist trots att hon tidigare har sett sig som stark, smart, självständig och den som får saker att hända. Efter ett slumpartat möte väcks frågan vad som krävs för att hon ska bli lycklig vilket också blir startskottet för hennes fritt flödande fyrtioårskris som utspelar sig mitt i den exklusiva villaidyllen.

Läsaren får lära känna Ninna genom dråpliga äventyr, hysteriska skrattsyndrom, husbaggar, hennes olika rädslor och hur hon tar sig an dem.

Den vibrerande spänningsnerven är återkommande och ställer till problem när prestationerna uteblir. Hon försöker hitta svaren på hur hon ska tygla den och på vilket sätt den behöver utmanas. Tidigare fick den fritt spelrum genom äventyr som tenderade den yttersta gränsen men nu behöver hon balansera tillvaron i ett sammanhang som ställer helt andra krav.

Boken är en hyllning till girlpower, kvinnlig vänskap och jävlar anamma. Humorn är genomgående och stundom kommer läsaren att skratta högljutt och förmodligen också känna igen sig.

ISBN : 9789163947117
Format : 110.00 X 180.00
Språk : Svenska
Sidor. : 224
Utgivningsdatum : 2018/03/01
Författare : Anna-Karin Deinoff
Write Your Own Review
Du recenserar:Sherry, magkänsla & gula blend #ninnas kris& panik av Anna-Karin Deinoff
Your Rating