Själens vidunderliga resa

Den dagen jag ville dö, 22 år ung och svårt sjuk sedan barndomen, den dagen hörde jag en röst djupt inom mig som sa: "Du tror väl inte det var allt" och det var där och då jag bestämde mig för att leva, fullt ut, och det var där och då min själs vidunderliga resa började.

149 SEK
OBS! Förköp, betalning kommer att dras i samband med köp. Leverans av bok sker vid jul 2022.
ISBN : 9789189484511
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska

Den dagen jag ville dö, 22 år ung och svårt sjuk sedan barndomen, den dagen hörde jag en röst djupt inom mig som sa: "Du tror väl inte det var allt" och det var där och då jag bestämde mig för att leva, fullt ut, och det var där och då min själs vidunderliga resa började.

 

Bokens poetiska korta texter uppmanar dig: Ge dig hän dina drömmar, återuppväcka din livslust och det absolut viktigaste: Lev ditt liv så som du alltid har drömt om, och du kommer att se att ditt liv är så mycket rikare du någonsin kan föreställa dig.

 

Vad är mening med min egen resa om jag inte ger bort den, till dig, så att du kan, med inspiration av mina ord höra din egen själs längtan, våga följa dess röst och bege dig ut på din resa där du hittar dina egna, personliga sanningar.

 

När du har fullbordad din själs vidunderliga resa sluts en cirkel, så som det ska vara i livet och en ny resa börjar.

 

"Tänk om

Vår ovilja, ogillande och motstånd

Handlar om vår rädsla att vilja se

Det som verkligen är viktig

Vår innersta sanning"

Kärlek

 

ISBN : 9789189484511
Format : 135.00 X 210.00
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska
Sidor. : 170
Utgivningsdatum : 2022/12/07
Författare : Kerstin Sörbom
Write Your Own Review
Du recenserar:Själens vidunderliga resa
Your Rating