Sjukt försäkrad av Caroline Ljungberg

198 SEK
I lager
ISBN : 9789163989803
Språk : Svenska

Sjukt försäkrad är inte endast en självbiografi med starkt budskap - utan också en framstående litterär pärla. Caroline Ljungberg lyckas med konststycket att förmedla sina erfarenheter med en stark känsla för hur en berättelse ska berättas.

"2014 var jag med om en brutal bilolycka på väg hem från mitt arbete som förskollärare, och blev sjukskriven i tre veckor för att läka.

Efter ett tag stod det dock klart att det var mycket mer som hade gått sönder i min redan känsliga kropp än man först trodde och jag fick genomgå en så kallad Hauserplastik för att inte bli rullstolsbunden. Det var då den hemska resan med Försäkringskassan började - en kamp som kom att pågå i åratal.

Man måste inte bara vara frisk för att orka vara sjuk i det här landet, man ska helst vara rik också för att inte gå under ekonomiskt. Jag har ännu efter flera år varken fått ersättning eller sjukskrivning till den grad jag har rätt till, och det är bara tack vare min sambo och familj som jag och min trasiga kropp inte har hamnat på gatan." (Caroline)

ISBN : 9789163989803
Format : 125.00 X 200.00
Språk : Svenska
Sidor. : 194
Utgivningsdatum : 2018/11/12
Författare : Caroline Ljungberg
Write Your Own Review
Du recenserar:Sjukt försäkrad av Caroline Ljungberg
Your Rating