Små Sockerbomber och Vuxna Barn

En bok om barn, sockerberoende och föräldraskap.

I den här boken hittar du kunskap, erfarenhet, inspiration och motivation till att börja göra en kostomläggning tillsammans med ditt barn! Alla mår bra av att minska eller utesluta socker och snabba kolhydrater ur kosten, och för många barn kan det vara revolutionerande för hälsan, både psykiskt och fysiskt.

199 SEK
I lager
ISBN : 9789189462229
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska

En bok om barn, sockerberoende och föräldraskap.

I den här boken hittar du kunskap, erfarenhet, inspiration och motivation till att börja göra en kostomläggning tillsammans med ditt barn! Alla mår bra av att minska eller utesluta socker och snabba kolhydrater ur kosten, och för många barn kan det vara revolutionerande för hälsan, både psykiskt och fysiskt.
Oavsett om det är så att du misstänker att ditt barn är sockerberoende, ligger i riskzonen för att utveckla ett sockerberoende, eller vill ha ett verktyg för att lägga om kosten och äta mer hälsosamt, så är den här boken för dig.
När jag börjat tillfriskna från mitt (socker)beroende insåg jag att våra barn låg i riskzonen för att utveckla beroendesjukdomen. Jag var skräckslagen inför tanken att de skulle behöva gå igenom det jag gjort i livet, och frågade mig hur jag skulle kunna hjälpa dem.
För mig handlade det inte bara om att göra en kostomläggning. Jag upptäckte dessutom att jag, av olika anledningar, hade "luckor" i mitt föräldraskap som jag behövde hjälp med för att kunna sätta gränser, ta hand om mig själv och genom att först göra det sedan kunna se, hjälpa och möta mina barn, på riktigt!
I din hand håller du resultatet av oändliga timmars kunskapsinhämtande, samtal och bearbetning av de samma, och jag hoppas att mina (och andra föräldrars) samlade kunskap ska kunna hjälpa dig på din väg både med kosten och ditt föräldraskap!

ISBN : 9789189462229
Format : 128.00 X 210.00
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska
Sidor. : 108
Utgivningsdatum : 2021/11/01
Författare : Annica Strandberg-Schmidt
Write Your Own Review
Du recenserar:Små Sockerbomber och Vuxna Barn
Your Rating