Snälla Gud Ha Mig Kär av Kerstin Zakolski

159 SEK
I lager
ISBN : 9789163914072
Språk : Svenska

Mitt namn är Kerstin Zakolski och jag bor och arbetar i Ljusdal, i det vackra Hälsingland. Under en av de djupaste och mörkaste perioderna i mitt liv förstod jag att jag inte längre ensam orkade bära på den stora hemligheten som så totalt format mitt liv. Jag är ett offer – men jag började förstå att jag inte längre behövde leva som ett sådant! Nu kan jag gå vidare! Under de senaste två årens berg- och dalbana har jag samlat mina minnen, tankar och drömmar. Resultatet håller du nu i din hand! Mina dikter handlar om hur hemligheten fullständigt förlamade mig, att den till sist gjorde det omöjligt att leva och om hur jag då bestämde mig. Jag vill inte längre vara ensam, jag vill dela min hemlighet med dig. Mina dikter vänder sig till dig som haft liknande upplevelser som jag – du är inte ensam! Men också till dig som ser det vackra i att bestämma sig för att gå vidare, det vackra i att dela vår djupa mänsklighet med varandra. Du kanske arbetar med eller träffar kvinnor i kris, eller du kanske bara värdesätter möjligheten att lära dig mer om en annan människa.

ISBN : 9789163914072
Format : 140.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 118
Utgivningsdatum : 2016/10/24
Författare : Kerstin Zakolski
Write Your Own Review
Du recenserar:Snälla Gud Ha Mig Kär av Kerstin Zakolski
Your Rating