Södra sidan av lagen

Tom har bestämt sig för att ta ett ödesmättat steg. Det kan inbringa en stor summa kontanter, eller sluta med fängelse i upp till tio år. Allt är planerat i detalj. Det får inte misslyckas, då hans mammas liv står på spel. 

269 SEK
I lager
ISBN : 9789189462823
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska

“Allt finns inom oss. Från det smutsiga till det vackra, mord och hjältedåd. Vi kan begå de hemskaste handlingar, men också de finaste. Oavsett var du kommer ifrån, vad du blivit utsatt för eller på vilken plats du är, så har du ett val. Ett val mellan förlåtelse och hämnd, mellan gott och ont. För din natur är varken god eller ond; den är människa. Och du väljer vilken människa du vill vara, för varje sekund i resten av ditt liv.“Tom har bestämt sig för att ta ett ödesmättat steg. Det kan inbringa en stor summa kontanter, eller sluta med fängelse i upp till tio år. Allt är planerat i detalj. Det får inte misslyckas, då hans mammas liv står på spel. 

Några månader senare är han på väg mot avgrunden. Inget blir som han tänkt sig. Det går så fort att han inte hinner parera det, drömmarna om guld och social revansch blir till ett rent helvete.

 

Anya, en kvinna från Rumänien, ställs inför ett svårt val. Ska hon lämna sitt land för att skapa ett bättre framtid för sig själv och sin son, även om det innebär att lämna sonen kvar med sin våldsamma pappa?

Hennes beslut tar henne på en smärtsam handelsresa, där hennes kropp är varan och hennes självkänsla förloraren.

 

***

 

Södra sidan av lagen är en resa genom byar i Rumänien och Stockholms förorter, genom det mänskliga bakom omoraliska handlingar och kärlek som sprakar. Följ med och se snedsteg bli till en bitterljuv berättelse.

ISBN : 9789189462823
Format : 135.00 X 210.00
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska
Sidor. : 252
Utgivningsdatum : 2022/04/08
Författare : Adam Anstrin
Formgivare : Amanda Englund
Write Your Own Review
Du recenserar:Södra sidan av lagen
Your Rating