Stora Stambytesboken av Ylva Sjönell

219 SEK
I lager
ISBN : 9789163795763
Språk : Svenska

Idén till boken kom då jag som ordförande lotsade min förening genom ett stambyte. Mot slutet började jag förstå hur mycket enklare det hade varit både för mig och hela föreningen, om jag i början av stambytet hade vetat allt det jag lärde mig under projektets gång. När jag insåg det kände jag samtidigt vilket slöseri med kunskap det är att varje förening måste gå igenom samma lärprocess varje gång och börja från noll. Då kom idén att jag skulle skriva en bok där jag samlade mina egna erfarenheter som hjälp till andra, så de i alla fall inte behöver börja helt från noll. Med det sagt överlämnar jag boken till er läsare och hoppas den kan hjälpa er att genomföra, såväl som genomleva, era stambyten både lite mer strukturerat och med hyfsat bibehållen grannsämja!

ISBN : 9789163795763
Format : 10.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 157
Utgivningsdatum : 2015/11/03
Författare : Ylva Sjönell
Write Your Own Review
Du recenserar:Stora Stambytesboken av Ylva Sjönell
Your Rating