Svart kaffe av Mats Hansson

168 SEK
I lager
ISBN : 9789163778490
Språk : Svenska

Vad är sorgen och smärtan när den ska skrivas ner med ord? Hur kan jag förmedla, tala om hur ont jag har? Hur gör jag blodet flytande och synligt, smärtan så närvarande att den skriker?

Jag har låtit pennan löpa när tankarna var som mörkast och återger nästan utan justeringar en mindre samling dikter där innehållet bitvis kan kännas starkare än vad texten är som dikt. Vi var alla förlamade över Malins tragiska och allt för tidiga död. Skulle aldrig någonsin få tillbaka henne, min hustru och mina barns mamma. Hon lämnade spår överallt, smärtsamma minnen som påminde om hennes ständiga närvaro. Jag såg henne i vardagslivets rutiner och kunde inte förstå att hennes stol i köket gapade tom. Det kändes overkligt och jag hade svårt att betrakta henne som död. Diktsamlingen speglar just förvirringen, tvivlet, smärtan och sorgen men också en tillstymmelse av hopp.

ISBN : 9789163778490
Språk : Svenska
Sidor. : 51
Utgivningsdatum : 2015/02/24
Författare : Mats Hansson
Write Your Own Review
Du recenserar:Svart kaffe av Mats Hansson
Your Rating