Svart storm

Svart Storm är den andra delen i trilogin om den svarta koden och Carl Leonard. En teknothriller om artificiell intelligens och det digitala samhällets sårbarhet.

189 SEK
I lager
ISBN : 9789189569416
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska

Efter att ha konfronterat skaparen av det digitala superviruset gick Carl Leonard och Elisif Fridriksdottir skilda vägar. Nu lever Carl Leonard ensam, nedkopplad på nytt, i vildmarken i de Jämtländska skogarna. Han är olycklig och kan inte låta bli att fundera över hur det har gått för Elisif. Han vet att hon forskar på den svarta koden och försöker hitta ett sätt att hindra koden från att i framtiden stänga ner hela världens digitala infrastruktur.

 

Det dröjer dock inte länge innan Haldur, Elisifs bror, dyker upp och berättar att Elisif är försvunnen. Hon har hittat hur koden gömmer sig och samtidigt upptäckt något värre. I en film hon skickat till Haldur berättar hon att mänskligheten kommer att förgöras i en svart storm. Carl och Haldur måste stoppa den svarta stormen, men de har en mäktigare fiende än vad någon av dem kunde föreställa sig.

 

ISBN : 9789189569416
Format : 135.00 X 210.00
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska
Sidor. : 280
Utgivningsdatum : 2022/09/13
Författare : Magnus Carling
Write Your Own Review
Du recenserar:Svart storm
Your Rating