Sverigebilden av Jens Ganman och I fablernas land

108 SEK
I lager
ISBN : 9789188883797
Språk : Svenska

DET HANDLAR OM BARN

Nej, inte såna - nu vet vi vad ni tänkte. Fy skäms. Nej, VUXNA barn. Svenska barn. Sprunga ur den välbeställda övre medelklassen. De gillar såna här böcker nämligen. Färgläggningsböcker. Det är det nya meditativa. Man kopplar bort de tankar man ändå aldrig hade och fokuserar på de glada färgerna. Världen därutanför har ändå blivit så ond och komplicerad. Därför: fram med kritorna. Därför: bort med cynismen. Vissa av de samhällsfenomen som skildras i denna bok kanske FRAMSTÅR som cyniska, men det är för att de är tecknade i svartvitt. Så fort du, käre läsare, färglagt dem i rött, lila, cerise och rosa så kommer de att framträda de i en ny och betydligt harmlösare dager.
Korka upp BIB:en och på med Bo Kaspers på stereon! Här ska målas!

Jens Ganman, född 1971. En av Morgans Johanssons favoritförfattare. Även väldigt omtyckt av Ulf Kristersson, Mattias Karlsson, Annie Lööf, Henrik Arnstad, Jan Helin, Henrik Schyffert och Alex Schulman.

Martin Jacobsson tecknar politisk satir och illustrerar böcker under pseudonymen "I fablernas land", som ses på sociala medier och Svenska Dagbladets Ledarsida.

ISBN : 9789188883797
Format : 225.00 X 225.00
Språk : Svenska
Sidor. : 80
Utgivningsdatum : 2018/10/31
Författare : Jens Ganman,I fablernas land
Write Your Own Review
Du recenserar:Sverigebilden av Jens Ganman och I fablernas land
Your Rating