Ta steget: en tanke- och erfarenhetsbok i livs- och karriärplanering. Hur fungerar det, när och varför av Helga Messel

139 SEK
I lager
ISBN : 9789163722967
Språk : Svenska
”Vilken väg ska jag gå – frågar Alice det beror på vart du ska, svarar katten. det vet jag inte, svarar Alice. då spelar det ingen roll vilken väg du tar, säger Katten” L. Caroll, Alice i Underlandet. Det berömda citatet ur sagornas värld kan ses som utgångspunkt för var och en av oss som funderar på frågan: Vad ska jag göra med mitt liv? Hur ska jag komma vidare? Ta steget är en tanke- och erfarenhetsbok om livs- och karriärplanering där jag delar med mig av mina mångåriga erfarenheter som coach. Jag har vänt på många stenar, föreställningar, förväntningar, metodik och trender.
  •  Vad är verkliga behov och vad är övergående trender?
  •  Hur ska jag som människa i olika livsskeden förhålla mig till allt detta?
  •  Vad får man ut av karriärutvecklingsprogram? • Vad kan man som beställare, uppdragsgivare eller intresserad person (användare/klient) förvänta sig?
  •  Hur hittar man ”rätt” coach?
  •  Vad fungerar och hur, i vilka situationer, för vem?
  •  Hur går det till i praktiken? En central plats intas i boken av berättelserna om ett antal autentiska processer för att ge levande bilder av komplexiteten och dramatiken i möten med människor och deras unika livsöden.
ISBN : 9789163722967
Format : 148.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 129
Utgivningsdatum : 2013/03/08
Författare : Helga Messel
Write Your Own Review
Du recenserar:Ta steget: en tanke- och erfarenhetsbok i livs- och karriärplanering. Hur fungerar det, när och varför av Helga Messel
Your Rating