Tänk Fritt!! av Ingolf Ahl

138 SEK
I lager
ISBN : 9789188559074
Språk : Svenska

Syftet med alla religioners verksamhet är i grund och botten otroligt simpelt och primitivt. Syftet med all religiös verksamhet är att skapa egen ekonomisk vinning för den egna organisationen!

 
Religionen är utan tvekan resultatet av den största och mest omfattande och lyckade reklamkampanjen i mänsklighetens historia!

 
Finns det verkligen religionsfrihet i vår moderna värld? Är inte ordet religionsfrihet väldigt missbrukat! Religionsfrihet borde ju rimligen betyda att man har en frihet att välja om man vill tillhöra någon religion överhuvudtaget.

 
Kommande generationer, dagens unga människor är för smarta för medvetna och för välinformerade för att låta sej luras av religionens propaganda!

 
Dessutom är dagens ungdomar inte naiva utan dem ser mer kritiskt på sin omvärld än vad deras föräldrar gör. Dagens ungdomar ställer frågor och kräver svar! Svaret är inte religionen!

 
En sann, riktig och äkta demokrati borde naturligtvis vara helt fri från religiös påverkan. Det borde vara själva kännetecknet för ett land som styrs på demokratisk väg, att landets regering är helt fri från religiöst inflytande.

 
Den mest självklara av alla frågor: Kan man verkligen tro på religionen?

 
Den religiösa propagandan är ju som bekant i stort sett likadan oavsett vilken religion det än gäller, skräm människan med döden!

 

 

Tillverkaren av den bruna läsken säger: njut av vår produkt! Religionen säger kort sagt: du hamnar i helvetet om du inte köper vår produkt.

 
Jag tror inte att gud är religiös!

ISBN : 9789188559074
Språk : Svenska
Sidor. : 142
Utgivningsdatum : 2016/12/13
Författare : Ingolf Ahl
Write Your Own Review
Du recenserar:Tänk Fritt!! av Ingolf Ahl
Your Rating