Tänk om jag vore en hund en stund – fyrbenta ögonblick tecknade för tvåbenta

Den här boken är i bild och text befolkad av hundar. 
Hundar jag känner väl och hundar jag mött på vägen.
Hundar som får min inre hund att vakna till.

 

149 SEK
I lager
ISBN : 9789189335691
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska

Den här boken är i bild och text befolkad av hundar. Hundar jag känner väl och hundar jag mött på vägen. Hundar som får min inre hund att vakna till. När jag känner igen mej i din blick uppstår sammanhang och olikheterna mellan oss skapar rum där vissa saker kan bli synliga.

Boken är skapad utifrån tankar om att känna igen sig i en annan levande varelse som  är  olik dig själv. Tankar som dyker upp när du umgås mycket med hundar, vars spektra av känslor påminner oss om oss själva. Vars sätt att upptäcka dagen påminner dig om att inte bara se dig omkring, lukta på dagen också.
Vad förenar oss, vad skiljer oss åt, vad innebär det att vara levande? Ljus och mörker, glädje och sorg. Livets dramatik.

Ögonblicken skildrade i boken tillhör både fyrbenta och tvåbenta, samtidigt. Fyra egna hundar och många andra håriga bekanta har inspirerat till bilder och texter som ryms i denna bok.

ISBN : 9789189335691
Format : 170.00 X 240.00
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska
Sidor. : 84
Utgivningsdatum : 2021/08/10
Författare : Linn Reinius
Illustrated by : Linn Reinius
Write Your Own Review
Du recenserar:Tänk om jag vore en hund en stund – fyrbenta ögonblick tecknade för tvåbenta
Your Rating