Tänk om

I sin biografi Tänk om delar Stigge öppenhjärtigt med sig av sina idéer, mörka stunder och en massa galna upptåg han fått vara med om genom att våga att tro på något.

189 SEK
I lager
ISBN : 9789189723818
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska

Tänk om det finns andra vägar framåt i livet än de traditionellt utstakade. Tänk om människor växer av att få göra saker på riktigt, att bli sedda och bekräftade för vad de faktiskt visar sig vara kapabla till. Tänk om vi helt enkelt skulle tänka om, för att skapa ett starkare samhälle som håller ihop helheten och bygger bort utanförskap. 

 

Stig-Arne Bäckman är den otålige dyslektikern, idésprutan och innovatören som valt att vandra längs en egen stig. Han är grundare av Urkraft och Talangakademin och har sommarpratat i P1.

 

I sin biografi delar Stigge öppenhjärtigt med sig av sina idéer, mörka stunder och en massa galna upptåg han fått vara med om genom att våga att tro på något.

 

Jonas Fahlman, född 1972, kommer från Skellefteå och är verksam inom kommunikationsbranschen. Jonas har tidigare gett ut sju böcker. Tänk om är den åttonde med Jonas som författare

 

Stig-Arne (Stigge) Bäckman, född 1950 i Skellefteå. Mångsysslare, samhällsengagerad visionär! Startade Urkraft i Skellefteå och riksomfattande TalangAkademin – verksam som föreläsare och konsult.

ISBN : 9789189723818
Format : 135.00 X 210.00
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska
Sidor. : 128
Utgivningsdatum : 2023/01/17
Författare : Stigge Bäckman, Jonas Fahlman
Write Your Own Review
Du recenserar:Tänk om
Your Rating