Tankar ur min inre dimension av Peter Ottosson

139 SEK
I lager
ISBN : 9789163707759
Språk : Svenska

PETER OTTOSSON är född 1976 och bosatt i Stockholm. Han har en bakgrund som sångare och låtskrivare, men har även studerat konstvetenskap vid Stockholms universitet. Tankar ur min inre dimension är hans poesidebut.”Mitt behov av att uttrycka mig i skrift har tagit olika vägar i mitt liv. Efter att under många år ha skrivit låttexter kändes övergången till ren poesi som en naturlig utveckling. Bejakandet av livets ljusa och mörka faser fascinerar mig mycket och när behovet av att förmedla mina existentiella funderingar blev allt större föddes idén till denna bok. Dikterna skildrar med självbiografiska inslag,samt utomstående inspirerad fiktion. Såväl depressiva och kritiska ögonblick som livets söta dagar. Bokens foton ger ytterligare djup åt dikterna”.

ISBN : 9789163707759
Format : 148.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 221
Utgivningsdatum : 2012/05/23
Författare : Peter Ottosson
Write Your Own Review
Du recenserar:Tankar ur min inre dimension av Peter Ottosson
Your Rating