Hade det funnits en tävling för skrivarvärldens bästa personal så hade jag anmält Vulkans personal dit. Ja, hela gänget!

Jag ställer höga krav på personal. Vulkans personal motsvarade dessa mina krav långt utöver förväntan. De visste hur man hjälper en människa att uppnå målet i sin skrivardröm. Nämligen att våga sig på att ge ut en bok. Hade det funnits en tävling för skrivarvärldens bästa personal så hade jag anmält Vulkans personal dit. Ja, hela gänget!

Jag är en före detta invandrarunge, frånskild ensamstående mamma till tre små barn, högutbildad pedagog har en mångsidig levnadsbana inom skolvärlden och näringslivet bakom mig. Min skrivarmodell bygger bland annat på dessa mina erfarenheter. Sedan drygt 10 år titulerar jag mig som ålderspensionist.

Få saker slår känslan man får när man uppnår sina mål. Just den vinnande känslan är oslagbar. Största varmaste tack till Vulkan som har hjälpt mig att bli en mycket nöjd, lycklig och inte minst stolt "författare". Tillsammans med Vulkans högkvalitativa tålmodiga personal och deras resursfokuserande, personliga coachning har jag satsat allt på att förverkliga min dröm om att ge ut en bok. I mars 2010 publicerade Vulkan min första bok. Så här långt trodde jag mig vara en nöjd skrivarkvinna. Min dröm blev sann!

Men nu hade jag fått smaka på Vulkans positiva, målmedvetna, kunniga energier, vilket gav mig en sorts undermedveten kraft att fortsatte skriva. I dagarna publicerar Vulkan min bok nr två och bok nr tre är redan på gång!

-Grethe Pauline Jensen