Jag har träffat Lennart Guldbrandsson vid två tillfällen och intrycket är en inspirerade, entusiastisk och intelligent person

Jag har träffat Lennart Guldbrandsson vid två tillfällen och intrycket är en inspirerade, entusiastisk och intelligent person. Den energi som Guldbrandsson då förmedlade lyser även igenom i bokens text, som är rapp, humoristisk och kärnfull.
Då jag har gett ut böcker i egen regi, så har jag läst några handböcker i ämnet tidigare och jag kan bara säga att den här boken hade jag önskat att jag hade haft för fem år sedan. Det hade förhoppningsvis besparat mig en hel del kontraproduktiva råd från böcker som jag nu har slängt. Frågan är om jag hade haft förmågan att ta till mig de här råden då, vissa kanske kräver att man slagit huvudet några gånger i väggen själv först, innan man inser att de är värdefulla?

Boken tar ett helhetsgrepp på både skrivprocessen, att ge ut sin bok samt marknadsföring, och allt på ett sätt som är lätt att förstå och ta till sig. Tonen är personlig och trevlig. Mer än en gång rycker det i mungiporna. Den här boken kommer jag att ha kvar.

 

http://blogg.nozlin.se/#post8

-Annah Nozlin