Jag kände mig som en författare med ett förlag som hela tiden stöttade mig

Jag skrev en bok, eller det blev två böcker. Nästa steg var att skicka mitt manus till förlag, men alla som skrivit en bok vet att det ät snudd på omöjligt att få ett manus publicerat..
En vän sa till mig:
Ge ut dina böcker själv, annars kommer du aldrig att få ut den och den kommer att bli liggande i en låda som ett dåligt samvete.

Han rekommenderade Vulkan förlag och jag tog kontakt. Mottagandet hos Vulkan var fantastiskt och Torbjörn Jansson blev den som tog hand om mitt manus. Jag åkte upp till Vulkan i Stockholm och vi gick igenom det. Det var mycket mer än jag trodde, en bok var två på sammanlagt nästa 800 sidor. Jag fick nästan panik men på vägen hem ringde jag Torbjörn. Han förstod att jag var skärrad och sa helt lugnt:
Robban, vi gör två böcker.

Och på den vägen var det, jag hade skrivit i word med så många olika styckesformat att det såg väldigt svårt ut att lösa, Torbjörna löste det. Vad det än dök upp för problem så löste det sig och väldigt snabbt. Från det vi började, till att det stod en pall med böcker på min gård tog det mindre än två månader och med tanke på hur mycket det var att göra är det otroligt snabbt.

Trots alla problem som fanns med mitt manus, fanns Vulkan förlag där hela tiden, uppstod ett problem, löste de detta. Jag kände mig som en författare med ett förlag som hela tiden stöttade mig.
Utan vulkan hade mina böcker aldrig fått se dagens ljus. Jag har inte bara fått vackra böcker, Vulkan har även hjälpt mig att sälja boken och jag vet att några bokhandlare har beställt boken från Vulkan.

Om jag skriver fler böcker kommer jag att anlita Vulkan. Jag vet redan att kostnaden för produktionen kommer att gå ihop. Det är inte svårt att sälja väl producerade böcker.

Jag vill även tacka Torbjörn Jansson personligen för hans tålamod och ovärderliga hjälp.

Robert Persson Linköping