Tidigare liv en väg till självinsikt

Vad har vi för nytta av tidigare liv? Är det så att vi lever liv efter liv eller fungerar det på något annat sätt. Vad är skillnaden på själen och medvetandet?

280 SEK
I lager
ISBN : 9789198205565
Publisher :
Språk : Svenska

Vad har vi för nytta av tidigare liv? Är det så att vi lever liv efter liv eller fungerar det på något annat sätt. Vad är skillnaden på själen och medvetandet?

I boken om tidigare liv ger Solkarina ett helt nytt perspektiv på vad tidigare liv är och vad vi har för nytta av dem. Det är inte själen som går vidare för det är själen som är karma. Det är medvetandet som går in i en kropp och medvetandet är något helt annat än själen. Själen är ändlig men medvetandet är odödligt.

Genom att lära dig se och tolka tidigare liv kan du lära dig mer om dig själv, vem du är och varför du är här på jorden just nu. Du behöver inte tro på tidigare liv för att använda dig av tekniken. Ett av de smartaste sätten att lära känna sig själv och sin egen livsväg. Du kan genom att förstå och tolka tidigare liv gå från ett jagmedvetande till ett vi-medvetande och förstå dig själv som en del av en större helhet.

När vi läser framtida liv kan vi till och med se vad som komma skall. Solkarina benar ut skillnaden på karma, själen och medvetandet. Det är skillnad på tidigare liv och det undermedvetna. Hur kan du läsa mer  om i boken. Är du redo för nästa nivå i din andliga utveckling? Då är boken intressant för dig.

Solkarina är en av de mest etablerade andliga lärarna i Sverige. Hon utbildar esoteriska rådgivare, kroppsterapeuter, healinglärare och rent allmänt i personlig utveckling. Hon har skrivit flertalet böcker och ger ut en egen tidning. Hennes kosmologi är annorlunda och utmanande för många som är traditionella. Hon är en omtyckt och populär lärare inom nyandliga metoder.


www.solkarina.se & www.sinnligkunskap.se

ISBN : 9789198205565
Format : 148.00 X 210.00
Publisher :
Språk : Svenska
Sidor. : 131
Utgivningsdatum : 2021/02/01
Författare : Solkarina
Write Your Own Review
Du recenserar:Tidigare liv en väg till självinsikt
Your Rating