Tidlös utbildning av Andreas Carlund

178 SEK
I lager
ISBN : 9789163917691
Språk : Svenska

Den här unika boken är en introduktion till en ny kunskapsteori.

Tidlös utbildning av Andreas Carlund är baserad på en väsentlighetsnyckel som ökar intelligenskvaliteten drastiskt och isolerar all kunskap som är relevant från all kunskap som inte är det. Denna nyckel eller verktyg heter A-Ö-X-Ö och uttrycker verklighetens tidlösa konfigurering, vilken är baserad på grundorsakerna: anslutenhet, kontrast, kretslopp, och analogi.

Resultatet är inget mindre än ett fullständigt filosofiskt system med ett slutgiltigt förslag om förbättrad kultur och utbildning. Hela systemet är baserad på vetenskapliga och även logiska principer som i all väsentlighet säger att verkliga effekter måste ha vissa orsaker. Mer än en utbildning om det ena eller det andra, är det en om hur saker och ting hänger ihop.

Med denna utbildning kan du på kort tid förvärva universell kunskap, och skulle kunna tala om alla ämnen med oöverträffad undervisning och outtömlig vältalighet.

Boken innehåller även ett utlåtande kring några av vår kulturs viktigaste områden och analyserar dessa utifrån kunskapsteorins tidlösa parametrar.

ISBN : 9789163917691
Format : 140.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 180
Utgivningsdatum : 2016/09/22
Författare : Andreas Carlund
Write Your Own Review
Du recenserar:Tidlös utbildning av Andreas Carlund
Your Rating