Två hål i huvudet & ett mirakel : Om träning, tankarna, sömnen och att hant

Två tomma, svarta hål. Det är beviset på att under sker. På att det finns mirakel. Och beviset för att jag  fick uppleva ett.

175 SEK
I lager
ISBN : 9789188529978
Publisher :
Språk : Svenska

Två tomma, svarta hål. Det är beviset på att under sker. På att det finns mirakel. Och beviset för att jag  fick uppleva ett.

Den 3 juli 2012 föll Pamela ihop i joggingspåret och fick diagnosen hjärntumör. Sedan dess har hon kämpat för sitt liv.  Genom strålningar, håravfall och otaliga cellgifter har Pamela tagit träningen, sömnen, kosten och tankarna till hjälp för att orka igenom behandlingarna både fysiskt och psykiskt. Men främst har kampen skett genom att leva själva livet genom glädje och motgångar, genom skratt och gråt. Men mest skratt. För Pamela vet att ta vara på varenda minut av det liv hon  kämpar för att få ha kvar.

Här berättar Pamela på sitt engagerande, starka och gripande sätt om sin egen cancerresa. Om hur hon genom sin positiva inställning till livet och sitt nitiska arbete med träning, sömn och inte minst tankarna på ett mirakulöst sätt har tagit sig från att leva med en hjärntumör som inte går att operera till att den är helt borta och det nu bara är två hål i huvudet kvar. Livet, kärleken och en outsinlig glöd och kämparanda har varit Pamelas bundsförvanter i kampen mot döden.

Pamela Andersson är chefredaktör på tidningen Topphälsa. Hon arbetar också som föreläsare och är ambassadör för cancerfonden och har tidigare utkommit med boken Jag ska inte dö idag.

Sagt om Jag ska inte dö i dag: Gripande, naket och bitvis vansinnigt roligt Pamela har skrivit en makalös hyllning till livet Liza Marklund

Drastiskt, roligt och fruktansvärt sorgligt. Jag ska inte dö i dag är en välskriven styrkeberättelse med gråten i halsen och kärlek i hjärtat. Amelia Adamo

ISBN : 9789188529978
Format : 140.00 X 225.00
Publisher :
Språk : Svenska
Sidor. : 229
Utgivningsdatum : 2018/08/28
Författare : Pamela Andersson
Write Your Own Review
Du recenserar:Två hål i huvudet & ett mirakel : Om träning, tankarna, sömnen och att hant
Your Rating