Under "bara britta" av Britta Ivarsson Possnert

169 SEK
I lager
ISBN : 9789198310542
Språk : Svenska

Jag är i min skrivarstuga i Dalarna, där min bok skapats. På den här platsen är jag trygg. Har kunnat närma mig det svåra, det smärtsamma. Mina minnen har blivit ord. Mina känslor har identifierats. Jag valde ut åtta möten som haft betydelse för hur mitt liv har blivit. Det kändes nödvändigt att berätta och sedan lämna dem som minnen. Mötena har blivit pärlor. Pärlhalsbandet fylls på hela tiden och blir bara vackrare.

"Britta tar oss med till en inte alltid underbar värld. Men alltid berättat med varmt hjärta för sig själv och andra."
Margareta Mörck. Författare och jurist.

 

Om Britta

Britta är född i Dalarna i ett tryggt kristet hem. Leksand blev för litet för Britta så hon reste ut i världen På sina resor träffade hon många olika sorters människor och fick dela många spännande livsöden. De erfarenheterna tog hon med sig hem där hon till slut slog sig ner i Uppsala, och jobbade inom psykiatrin under många år. Intresset för människors livsöden har styrt hennes yrkesval och känns också igen i boken. Förutom amatörteater, så har skrivintresset varit stort genom livet. Från att skriva julsaga varje jul i Ivarsgården från det att hon var 8 år, till att publicera noveller och shortstories. Britta Ivarsson Possnert Uppsala, Sverige

ISBN : 9789198310542
Format : 130.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 65
Utgivningsdatum : 2018/05/04
Författare : Britta Ivarsson Possnert
Write Your Own Review
Du recenserar:Under "bara britta" av Britta Ivarsson Possnert
Your Rating