Unika händelser av Kerstin Askhult

Följ med på 14 Unika händelser som handlar om svåra, livshotande och andra speciella händelser som jag och maken varit med om och lyckats ta oss ur med livet i behåll.

199 SEK
I lager
ISBN : 9789189480049
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska

Följ med på 14 Unika händelser som handlar om svåra, livshotande och andra speciella händelser som jag och maken varit med om och lyckats ta oss ur med livet i behåll. Här är några exempel:


Jag dyker in i en mörk kolsvart grotta på Malta, plötsligt slocknar ficklampan och jag tar mig levande ut. Vad hände sedan?


På 40 meters djup kommer plötsligt en gigantisk Hammarhaj ovanför huvudet och jag kan se in i gapet på hajen! Samtidigt fungerar inte dykdatorn och jag tror att den är trasig. För att inte drabbas av tryckfallssjuka måste färden upp ske på ett säkert sätt och det börjar bli ont om luft i dyktuben....


Skottintermezzo i Tanzania. Ett marinbiologiskt sällskap blev rånade med k-pist och machetes. Jag rycker in som sjuksköterska och hjälper 29 skadade och chockade ungdomar.


Tre massajer med spjut som livvakter när vi promenerar på safari i Kenya och samtidigt hör vi lejon ryta.


Unika händelser från Sverige, Tyskland, Italien, Jugoslavien, Bulgarien, Turkiet, Tanzania, Kenya, Sydafrika, Malta, Kuba, Egypten och Mexico.

ISBN : 9789189480049
Format : 110.00 X 180.00
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska
Sidor. : 74
Utgivningsdatum : 2022/05/27
Författare : Kerstin Askhult
Write Your Own Review
Du recenserar:Unika händelser av Kerstin Askhult
Your Rating