Upper class

UPPER CLASS av Catarina af Sandeberg är en ovanligt gripande och känslostark relationsroman med oförglömliga karaktärer - en berättelse som kretsar kring klassiska starka teman inom litteraturen: kärlek, död, svek, skuld och skam. Berättelsen bjuder in läsaren till den välbärgade överklassens liv och ger inblickar i akademiens villkor, med blinkningar till verkliga personer och händelser i näringslivet

199 SEK
I lager
ISBN : 9789189484740
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska

Louise vaknar upp i en sjukhussäng på Princess Grace Hospital i Monaco utan att minnas vad som inträffet...

Juris doktor Louise Oxenstierna lever ett lyckligt liv på Lidingö med sin man och sina tre barn. Hennes familj är adlig och tillhör samhällets toppskikt. Efter målgång i kappseglingen Gotland Runt lägger familjen till med sin segelbåt i Sandhamn. Där möter Louise en person som vänder upp och ned på hennes och familjens tillvaro.

UPPER CLASS av Catarina af Sandeberg är en ovanligt gripande och känslostark relationsroman med oförglömliga karaktärer - en berättelse som kretsar kring klassiska starka teman inom litteraturen: kärlek, död, svek, skuld och skam. Berättelsen bjuder in läsaren till den välbärgade överklassens liv och ger inblickar i akademiens villkor, med blinkningar till verkliga personer och händelser i näringslivet.

Författaren tar oss med till överklassens Sandhamn i Stockholms skärgård, till Lidingö utanför Stockholm, till Åre, London, New York, Mauritius och till Monaco.

ISBN : 9789189484740
Format : 135.00 X 210.00
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska
Sidor. : 384
Utgivningsdatum : 2022/06/28
Författare : Catarina af Sandeberg
Formgivare : Mikael LAndby
Write Your Own Review
Du recenserar:Upper class
Your Rating