Utan dig faller jag sönder av Nina Juréen

168 SEK
I lager
ISBN : 9789163900037
Språk : Svenska

Jag vet att jag älskar en idiot. Kanske borde jag inte göra det. Han var ju ändå otrogen. Jag borde förmodligen lämna honom. Ge honom ett liv han inte vill ha. Ett liv utan mig.

Men jag kan inte. Jag kan inte gå. Jag vill inte inse. Han vill inte inse. Vi älskar varandra för mycket.

Mia har gett honom space, som han sa att han behövde, men en dag bestämmer hon sig för att hon behöver honom igen. Hon åker ut till hans landställe, men när hon väl är där får hon sig en chock. I hans hus bor också en tjej, Frida, och hon verkar vara hans nya tjej.

ISBN : 9789163900037
Språk : Svenska
Sidor. : 334
Utgivningsdatum : 2016/04/22
Författare : Nina Juréen,
Write Your Own Review
Du recenserar:Utan dig faller jag sönder av Nina Juréen
Your Rating