Utanförskap

Teodor Gustafssons djärva och tankeväckande verk skildrar en resa genom det svenska samhället och politiska landskap, där Sverigedemokraternas väg till inflytande speglar djupare strömningar i den nationella och individuella själen.

176 SEK 220 SEK
Förboka
ISBN : 9789189913820
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska
En berättelse om en man som lever flera årtionden som djupt involverad i Sverigedemokraterna utan att hans omgivning känner till det.
 
Teodor Gustafssons djärva och tankeväckande verk skildrar en resa genom det svenska samhället och politiska landskap, där Sverigedemokraternas väg till inflytande speglar djupare strömningar i den nationella och individuella själen. Denna skildring är en personlig utforskning av utanförskap, politisk ideologi och sökandet efter identitet i ett Sverige i förändring, där var fjärde svensk man röstade på ett parti vars resa från marginalen till maktposition speglar dramatiska skiftningar i landets politiska och sociala landskap. Genom minutiösa observationer och personliga erfarenheter berättar Gustafsson om en nation i sökandet efter sig själv, där kontrasten mellan det gamla och det nya, mellan tradition och förnyelse, framträder med klarhet. Det är en berättelse om individens kamp med den inre främlingen, om att finna sin plats i ett landskap där kulturen och politiken är i ständig rörelse, präglat av globala strömningar och inrikespolitiska omvälvningar. Med ovanlig ärlighet utforskar Gustafsson teman kring identitet, tillhörighet och det mänskliga behovet av gemenskap och mening i en tid av omvandling. “Utanförskap” erbjuder inte bara en djupgående analys av en rörelses påverkan på Sverige, men även en introspektiv betraktelse över individualitetens plats i det större samhällsbygget. Det är ett verk som tvingar läsaren att reflektera över frågor om samhälle, kultur och vad det innebär att vara människa i en epok av osäkerhet. Gustafssons bok står som en berättelse om brott och bindning, en spegling av vårt gemensamma sökande efter en plats där vi kan känna oss hemma, i en värld där gamla sanningar inte längre ger alla svaren.
ISBN : 9789189913820
Format : 135.00 X 210.00
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska
Sidor. : 272
Utgivningsdatum : 2024/08/30
Författare : Teodor Gustafsson
Write Your Own Review
Du recenserar:Utanförskap
Your Rating