Utveckla din intuition

Tro inte att det är på ett visst sätt bara för att någon har sagt det, utan testa och tänk själv. Framför allt: Var nyfiken! Jörgen Gustafsson menar att alla har intuition att det helt enkelt är ett sinne som de flesta av oss ännu inte har accepterat fullt ut. När du övat upp din intuition och lärt dig använda den, för din egen skull eller för att hjälpa andra, blir den en naturlig och självklar del av livet.

175 SEK
I lager
ISBN : 9789188799692
Publisher :
Språk : Svenska

Tro inte att det är på ett visst sätt bara för att någon har sagt det, utan testa och tänk själv. Framför allt: Var nyfiken!

Jörgen Gustafsson menar att alla har intuition att det helt enkelt är ett sinne som de flesta av oss ännu inte har accepterat fullt ut. När du övat upp din intuition och lärt dig använda den, för din egen skull eller för att hjälpa andra, blir den en naturlig och självklar del av livet.

Utveckla din intuition är dels en handbok som lär dig träna upp intuitionen genom olika praktiska övningar, dels en högst personlig berättelse av ett av Sveriges mest kända medier. Med hjälp av Caroline Grimwalkers engagerande språk kan vi följa Jörgens väg från skepticism och förnekelse av sin starka intuition, via utbildningen hos mediet Iris Hall till acceptans och utveckling mot att själv bli ett medium. Jörgens definition av andlighet är att vara agnostiker inför livet och allt som finns i det. Tro inte att det är på ett visst sätt bara för att någon har sagt det, utan testa och tänk själv. Framför allt: Var nyfiken!

Det enda av sant värde är intuition. Albert Einstein

ISBN : 9789188799692
Format : 150.00 X 210.00
Publisher :
Språk : Svenska
Sidor. : 199
Utgivningsdatum : 2019/01/15
Författare : Caroline Grimwalker, Jörgen Gustafsson
Formgivare : Mikael Landby
Write Your Own Review
Du recenserar:Utveckla din intuition
Your Rating