Vill du sova bättre?

Har du kämpat länge med envis sömnproblem? Känner du dig trött, uppgiven och maktlös?  Misströsta inte och ge inte upp, för du har lösningen framför dig!

180 SEK
Förboka
ISBN : 9789189261686
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska

Har du kämpat länge med envisa sömnproblem? Känner du dig trött, uppgiven och maktlös? Misströsta inte och ge inte upp, för du har lösningen framför dig! 

 

I denna bok får du en konkret handlingsplan för bättre sömn, en handlingsplan som bygger på författarens egna erfarenheter av mycket svåra sömnproblem. Under flera års tid tillägnade sig Helena kunskap om sömn - och slutligen, med stöd av en skicklig sömnspecialist, kom den goda sömnen tillbaka för att stanna. Genom att följa de lättförståeliga och pedagogiskt förklarade instruktionerna i denna välskrivna bok om sömnproblem kan också du bli kvitt dina besvär. 

 

Helena Linnerborg är personlig mental tränare, coach och mindfulnessinstruktör. Hon är verksam i Malmö i eget företag med klientmottagning. Sömnproblem (insomni) har blivit en viktig och framgångsrik del i arbetet. Stress, kris och personlig utveckling är också viktiga områden. Helena har även en skönlitterär ambition.

ISBN : 9789189261686
Format : 135.00 X 210.00
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska
Sidor. : 104
Utgivningsdatum : 2021/07/13
Författare : Helena Linnerborg
Write Your Own Review
Du recenserar:Vill du sova bättre?
Your Rating