Visdomshinder och visdomsnycklar - 24 saker att ha koll på om du vill vara klok

I denna tankeväckande bok visar författaren hur filosofins tankestoff och metoder kan hjälpa oss att orientera oss i vardagen. Detta är hennes andra bok om hur filosofi inte bara är en akademisk angelägenhet, utan i högsta grad något som kan och bör praktiseras i livet. 

 

195 SEK
I lager
ISBN : 9789189345430
Publisher : Philosophy At Work
Språk : Svenska

Tulsa Jansson är filosof och filosofisk praktiker. Här delar hon med sig av de insikter hon tycker sig ha fått för vad som krävs för att vara klok och vilka de vanligaste fallgroparna för visdom är.

 

I denna tankeväckande bok visar hon hur filosofins tankestoff och metoder kan hjälpa oss att orientera oss i vardagen. Detta är hennes andra bok om hur filosofi inte bara är en akademisk angelägenhet, utan i högsta grad något som kan och bör praktiseras i livet. 

 

Sedan 2011 driver Tulsa Jansson företaget Philosophy at work, där hon utbildar organisationer i filosoferandets konst. Hon är också grundare av och ordförande i Svenska Sällskapet För Filosofisk Praxis, som är en ideell, politiskt och religiöst obunden förening som verkar för att filosoferandet, förstått som gemensamma undersökande samtal, ska användas i ökad utsträckning i skola, vård och offentliga platser som bibliotek och kulturhus.

 

ISBN : 9789189345430
Publisher : Philosophy At Work
Språk : Svenska
Sidor. : 124
Utgivningsdatum : 2021/09/24
Författare : Tulsa Jansson
Write Your Own Review
Du recenserar:Visdomshinder och visdomsnycklar - 24 saker att ha koll på om du vill vara klok
Your Rating