Yogini - en livsstil av Christina Grossi

339 SEK
Slut i lager
ISBN : 9879198344608
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska

Min väg med yogan startade 2003 och under årens lopp har jag provat på de flesta yogaformer, allt från Ashtanga, Hata och Iyengar till Kundalini, som jag verkligen fastnade för under en längre period.

Sedan kom den vackra formen Yinyoga in i mitt liv. Även om många säger att det inte är en egen yogaform utan mer ett komplement till andra yogaformer. Yinyogan är i vilket fall:
feminin, mjuk, passiv, närvarande, insiktsfull, smärtsam, känslomässig, ut och invändare av själen.

Att leva ett yogiskt liv för mig handlar om att ta hand om mig, mina nära och Moder Jord på alla tänkbara sätt; kärlek- och respektfullt och en tanke bakom allt jag säger och gör.

Jag har samlat pass från hela världen när jag har rest så du kommer få härliga bilder från Bali, ljuvliga pass ifrån Italien, mitt andra hem, Yinyoga från Indien och ett vackert Chakrapass mitt i den svenska grönskan. Jag har satt ihop 12 pass med Yin- och MediYoga. Boken innehåller även kapitel om meridianer, chakran, Chi, Ayurveda, detox, kost och sjukdomar.

Du får veta hur jag gör yoga och meditation varje morgon samt vilka vitaminer och mineraler jag använder. Det finns även tips på hur du själv kan prova nya rutiner för ett friskare jag. I boken hittar du också mina favoritrecept.

ISBN : 9879198344608
Format : 230.00 X 250.00
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska
Sidor. : 144
Utgivningsdatum : 2017/07/25
Författare : Christina Grossi
Write Your Own Review
Du recenserar:Yogini - en livsstil av Christina Grossi
Your Rating