Yrke: moderator av Karin Klingenstierna & Åsa Lindell

268 SEK
I lager
ISBN : 9789163983436
Språk : Svenska

Yrke: Moderator är en bok om konsten att moderera, skriven för dig som är, vill bli eller anlitar en moderator. Rollen har genom åren utvecklats och fått ett erkännande som profession med stor betydelse för mängder av möten, konferenser och seminarier. Det finns därför ett växande behov av kunskap om hur man tar sig an uppdraget att leda ett event till framgång.
Boken ger handfasta tips om hur moderatorn kan skapa värde och hur du förbereder, genomför och följer upp uppdraget på bästa sätt. Författarna, två erfarna moderatorer, bidrar med egna berättelser och reflektioner och bjuder in andra att dela med sig av sina erfarenheter. Detta gör boken till en värdefull och lättsam vägledning för alla intresserade och berörda av ledarskap på scen.

Om författarna

Karin Klingenstierna har som moderator, konferencier och sångerska medverkat över tusen gånger på svenska och internationella event. För Karin är moderatorskapet en skön konst och en ständig och stimulerande utmaning som bär genom ett helt yrkesliv.

Åsa Lindell är föreläsare, moderator och certifierad facilitator och debuterade som författare 2013 med boken En fot i golvet - om en resa genom landet Kris. Åsa drivs av sitt intresse för människor och möten samt en stor portion nyfikenhet. Hon modererar lika gärna på svenska som på engelska, tyska eller franska.

 

ISBN : 9789163983436
Format : 170.00 X 240.00
Språk : Svenska
Sidor. : 192
Utgivningsdatum : 2018/10/26
Författare : Karin Klingenstierna,ÅSa Lindell
Write Your Own Review
Du recenserar:Yrke: moderator av Karin Klingenstierna & Åsa Lindell
Your Rating