Att älska en vuxen människa - Användbara tankar och färdigheter av Billy Larsson

225 SEK
I lager
ISBN : 9789163978814
Språk : Svenska

Många människor som längtar efter att leva i en kärleksfull relation hindras av en negativ syn på sig själv. I den här boken förkastas budskapet att lösningen skulle vara att "börja älska sig själv". Istället är bokens bärande idé att det är bättre att lära sig älska någon annan. Det är både viktigare och enklare.

Boken ger vägledning i hur man kan hantera besvärliga tankar och känslor som ofta ställer till det i relationer. Med det som grund presenteras sedan de färdigheter man behöver, både när man är förälskad och när man lever i en etablerad relation. De färdigheter som läsaren får ta del av är dels sådana som är mycket grundläggande, och dels sådana som är mer komplexa och kan användas för att utveckla och befästa en relation.

Även en nydanande beskrivning av kärlek ges. Kärlek ses då som en förening av känslorna glädje och intresse. Mer specifikt beskrivs tre aspekter: kärlekens tankar, kärlekens kroppsupplevelse och kärlekens handlingar.

Boken vänder sig till den som vill bli bättre på kärleksrelationer, och till den som har ett professionellt intresse för relationella färdigheter. Men också till den som mest är nyfiken på hur en psykologiskt genomtänkt framställning av fenomenet kärlek kan se ut.

ISBN : 9789163978814
Format : 135.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 302
Utgivningsdatum : 2018/08/23
Författare : Billy Larsson
Write Your Own Review
Du recenserar:Att älska en vuxen människa - Användbara tankar och färdigheter av Billy Larsson
Your Rating