Gör din egen bok gratis på Vulkan

null

Gör din egen bok hos oss. Vi är experter på bokutgivning, vi har jobbat med böcker sen 2008 och är nu Nordens största bokutgivare. Vi har utvecklat våra tjänster så att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att göra din egen bok. Oavsett om du behöver extra hjälp med t.ex. omslag, redigering eller korrekturläsning så har vi prisvärda tjänster för alla behov.

Med Vulkan är det enkelt att göra en egen bok

Om du vill göra en bok och vill ha professionell hjälp med bl.a. formgivning och råd kring prissättning, publicering m.m. välj med fördel något av våra bokerbjudanden. När du har skickat in din beställning kommer du att tilldelas en projektledare som blir din följeslagare på din resa från eget manus till egen bok. Våra bokerbjudanden är väldigt uppskattade av de som inte är så datavana eller insatta i formgivning, de passar också bra för dig som inte har tid att själv lägga många timmar på din bok utöver skrivandet.

Med Vulkans bokverktyg blir det enklare än någonsin att skapa en bok online. Att använda bokverktyget är gratis. Oavsett om du väljer att skriva din bok direkt i verktyget eller importera ditt manus från en word-fil så blir slutresultatet alltid av högsta kvalitet. Du kan exportera din bok som tryck-pdf, ePub eller MOBI. Du väljer – vi ger dig full kontroll över din egen bok. Eftersom du gör din egen bok själv får du på så sätt bästa pris på tryck.

Om du redan har tryckfärdiga filer kan vi erbjuda väldigt konkurrenskraftiga priser för dig som vill trycka bok. Det är enkelt, du laddar upp filerna eller ber om en offert, så återkommer vi till dig med kostnaden för att göra din egen bok efter dina önskemål.

Vad tycker andra om Vulkan?

Därför bör du göra en bok med Vulkan!

Vi är största bokutgivare i Norden och har många års erfarenhet av bokproduktion – vi trycker fler än 25 000 exemplar i månaden och vi har funnits sedan 2008. Våra bokerbjudanden och vårt bokverktyg är anpassat efter att du ska hitta det just du behöver för att göra din egen bok – möjligheterna är oändliga. Tack vare våra väl upparbetade kontakter med bl.a. formgivare, grafiker, tryckerier m.m. ser vi till att du inte bara får en ytterst väl producerad bok, utan ett riktigt bra pris.

Vi är tacksamma över att vi har så pass många nöjda och återkommande kunder. Många nytillkomna författare kommer också till oss via rekommendation från andra som har gjort sin bok hos oss. När du ska göra din egen bok kan vi sköta hela processen – eller så kan du välja valda delar av våra tjänster, helt efter dina behov. Du kan också skapa din egen bok online gratis med Vulkans bokverktyg. Det är kostnadsfritt att publicera din e-bok.

Vi är flexibla och erbjuder kundanpassade lösningar med dig som författare i centrum och ser till att du får en ypperlig service. Alla bär på en berättelse – har du gett ut din?

Vi blir din professionella produktionspartner. Tack vare Vulkan så har det aldrig varit så enkelt att ge ut sin bok som nu. Om du vill investera i din bok och få den lika genomarbetad som på det stora förlaget är det inga problem, men om du i sann egenutgivningsanda vill göra allt själv och bara använda oss för tryck och distribution eller print on demand går det alldeles utmärkt. Oavsett din budget och önskemål kan vi komma med en passande lösning – kontakta oss redan idag för att sätta igång med att göra din egen bok.