Bokerbjudanden för dig och din bok

På denna sida finner du en lista på våra bokerbjudanden, där vi presenterar våra populäraste tillvalstjänster så att din utgivning ska bli så proffsig som möjligt. Om du redan har tryckfärdiga filer, och enbart vill trycka och själv sköta all form, distribution, marknadsföring och lager m.m. kan du besöka vår sida om att trycka böcker för att få lägsta pris på enbart tryck.

I till exempel Författarpaketet ingår det mesta du behöver för att skapa, trycka och publicera. Det går inte att jämföra priset i Författarpaketet med ett pris för enbart tryck! I Författarpaketet ingår nämligen ett stort antal tjänster avgörande för ett framgångsrikt boksläpp.

Vi är stolta över att kunna erbjuda dig stöd med en rad olika tjänster inom bokdesign och professionell textbearbetning, men det går lika bra att enbart trycka din bok hos oss. Det är ditt val – och det är det som verkligen särskiljer Vulkan från konkurrenterna. Vi kan erbjuda dig precis så mycket eller så lite hjälp som du behöver – allt för att du ska få bäst service och inte behöva betala i onödan för tjänster du inte behöver.

När du vill att din bok ska präglas av kvalitet både på och mellan pärmarna kan du med trygghet vända dig till Vulkan. Vi har redan hjälpt tusentals författare med att skapa och publicera böcker som är fackmannamässigt genomarbetade och professionellt formgivna.

Vulkan är enkelt och prisvärt. Vi säkerställer att din bok blir framställd i högsta kvalitet, vårt mål är att boken du får i handen ska vara precis som du tänkt dig, fast ännu lite bättre. Du kan välja något av våra många bokpaket nedan. Författarpaketet är vårt mest populära bokerbjudande, det innehåller allt som behövs för en lyckad boklansering. De som väljer Författarpaketet uppskattar den personliga kontakten i en professionell projektledare som ser till att produktionen av din bok flyter på smidigt och hjälper dig över de vanligaste hindren. Väljer du Författarpaketet får du allt du behöver för att lyckas och bli nöjd med din bokutgivning. Allt detta till ett mycket konkurrenskraftigt pris, det blir betydligt dyrare att upphandla allt som ingår var för sig.

Deluxepaketet är för dig som vill producera en bok av yttersta toppklass. Du och din bok går igenom samma process som om den hade getts ut på det ”stora förlaget”. Din förläggare guidar dig genom hela produktionen. Förläggaren blir både din projektledare och professionella partner för boksläppet. Du kan känna dig trygg i att din bok blir väl genomarbetad till både form och innehåll. Deluxepaketet är vårt premiumpaket, det kostar lite mer, men det är värt pengarna för dig som vill satsa lite extra på ditt boksläpp.

Våra paket – för dig som vill ha mycket mer än bara tryck

Här listas våra mest populära tjänster

Omslagsdesign

Från 9.500 kr

Vill du att din bok ska sälja är en investering i ett professionellt omslag ett måste!

 • Du tilldelas en professionell formgivare.
 • Tre omslagsutkast som utgår från din omslagsidé.
 • Tre korrektur på det valda utkastet.

Mer info / Beställ Omslagsdesign »

 • Lektörstjänst, från 4900 kr
  Innebär att du får ditt manus genomläst av en professionell lektör. Detta betyder att du får hjälp med strukturen och språket så att din text upplevs som mer genomarbetad och färdig
 • Språklig korrektur, från 5900 kr
  Vill du nå ut med din bok är det synnerligen viktigt att ditt manus är fritt från språkfel. En bra berättelse som är välskriven faller tyvärr platt om texten har stavfel och andra språkliga misstag, även etablerade författares manus korrekturläses.
 • Marknadsförings- paketet

  Öka dina chanser att nå ut

  från 11900 kr

  Öka dina chanser att nå ut

  Marknadsföringspaketet ger dig hjälp att marknadsföra din bok och nå ut till dina läsare. Chansen att din bok uppmärksammas medialt ökar.

 • Sättning av inlaga

  Ge inlagan den vackraste typografin

  från 490 kr/tim

  Sättning av inlaga

  Sättning av inlaga betyder att du får din inlaga professionellt satt. Inlagans utseende betyder väldigt mycket för hur en bok upplevs och hur lättläst den är. Vi formger din text så att inlagan blir vacker och inbjuder till läsning.

 • Redaktörstjänst

  Förbättra ditt manus med en professionell redaktör

  från 9980 kr

  Redaktörstjänst

  En tjänst för dig som vill finslipa ditt manus. Du arbetar med en av våra redaktörer och ni kommer tillsammans fram till vad som ska förstärkas och vad som behöver förbättras.

 • E-bok

  Gör din bok till e-bok för läsplatta och smartphone

  från 1498 kr

  E-bok

  Gör din bok tillgänglig som e-bok för läsplatta och smartphone. I dag är en e bok ett måste som komplement till din traditionella bok

 • Manuella paketet

  Modern utgivning med service i världsklass

  från 390kr/timmen

  Manuella paketet

  Paketet för dig som vill ta en kaffe med projektledaren och prata igenom de kommande stegen. För dig som kanske inte så datorvan och som vill lämna in material personligen på USB-minne, behöver hjälp med att skanna dina original med mera.