Att leda förändringar

Till alla chefer och ledare som är mitt i eller står inför en förändring – LÄS DEN HÄR BOKEN! Den handlar om HUR du leder och lyckas med dina förändringar. På ett inspirerande och enkelt sätt presenterar Catrin Brodin ett antal  framgångsfaktorer för lyckade förändringar.

249 SEK
I lager
ISBN : 9789163933974
Språk : Svenska

Till alla chefer och ledare som är mitt i eller står inför en förändring – LÄS DEN HÄR BOKEN! Den handlar om HUR du leder och lyckas med dina förändringar. På ett inspirerande och enkelt sätt presenterar Catrin Brodin ett antal  framgångsfaktorer för lyckade förändringar.


Sagt om boken:

”Äntligen en bok om förändringar som utgår från praktiska erfarenheter kring förändringsledning. Den gav mig en bra inblick i ämnet och lyfte fram ett antal viktiga saker för mig som förändringsledare att tänka på. Dessutom kul med bilder som förstärker budskapet.”

”FRÄSCHT! Catrin Brodin har med sin bok Att leda förändringar – så funkar det visat att management böcker inte behöver vara så trista och teoretiska, tack för det!”

”För mig som står mitt i en förändring kom den här boken lägligt. Den gav mig konkreta tips och inspiration för att kunna prestera bättre i min roll som förändringsledare. Dessutom har boken en kul och inspirerande layout som gör den rolig att läsa.”

ISBN : 9789163933974
Format : 220.00 X 170.00
Språk : Svenska
Sidor. : 124
Utgivningsdatum : 2019/07/11
Författare : Catrin Brodin
Formgivare : Jet Svärd
Write Your Own Review
Du recenserar:Att leda förändringar
Your Rating