BOOKS av Annika Girod Sundqvist

Mitt namn är Billie och jag är en SUPERHJÄLTE. Men jag är inte den vanliga sortens superhjälte som räddar världen från undergång med hjälp av mitt magiska spindelnät eller exceptionella styrka.

 

Nej, jag hjälper de som ingen bryr sig om i dagens digitala era. De som lämnas vind för våg i fuktiga källarutrymmen och kastas i smutsiga soptunnor utan att någon hör deras tysta skrik på HJÄLP!

 

Kan ni gissa VEM det är jag räddar?

 

Billie Karlsson är 11 år och älskar böcker mest av allt i hela världen! Därför känns det självklart för henne att starta ett superhjältegäng när en värdefull bok försvinner från det lokala biblioteket. Men snart inser hon det är starkare krafter än hon först trodde som ligger bakom stölden. Krafter som hotar med att förstöra ALLA böcker i staden! Ska Billie och hennes superhjältekompisar hitta vem som ligger bakom stölderna innan det är för sent?

 

Om du gillar böcker och superhjältar så är denna bok för dig!

176 SEK 220 SEK
I lager
ISBN : 9789189825987
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska

Mitt namn är Billie och jag är en SUPERHJÄLTE. Men jag är inte den vanliga sortens superhjälte som räddar världen från undergång med hjälp av mitt magiska spindelnät eller exceptionella styrka.

 

Nej, jag hjälper de som ingen bryr sig om i dagens digitala era. De som lämnas vind för våg i fuktiga källarutrymmen och kastas i smutsiga soptunnor utan att någon hör deras tysta skrik på HJÄLP!

 

Kan ni gissa VEM det är jag räddar?

 

Billie Karlsson är 11 år och älskar böcker mest av allt i hela världen! Därför känns det självklart för henne att starta ett superhjältegäng när en värdefull bok försvinner från det lokala biblioteket. Men snart inser hon det är starkare krafter än hon först trodde som ligger bakom stölden. Krafter som hotar med att förstöra ALLA böcker i staden! Ska Billie och hennes superhjältekompisar hitta vem som ligger bakom stölderna innan det är för sent?

 

Om du gillar böcker och superhjältar så är denna bok för dig!

ISBN : 9789189825987
Format : 135.00 X 210.00
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska
Sidor. : 117
Utgivningsdatum : 2023/12/14
Författare : Annika Girod Sundqvist
Write Your Own Review
Du recenserar:BOOKS av Annika Girod Sundqvist
Your Rating