Berätta om din bok! Vad handlar den om? Vad vill den förmedla?

Boken är en kärleksroman med ADHD och autism som ingredienser. Fantastiska toppar och djupa dalar. Kärlekens underliga vägar.  Boken handlar också om kvinnofällan och hur lätt det är att kompromissa bort sig själv i en relation.

Hur kom boken till? Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen?

Jag hade först en blogg med samma namn. Ibland måste man bara skriva. Sen förstod jag att det kunde bli en bra bok av det hela.

Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?

Själva skrivandet är roligt och lustfyllt. Sen vill jag skriva om kvinnors liv och upplevelser, det är så många kvinnor som är alldeles för tysta.

Hur reagerade din omgivning på ditt författarskap?

Förvånade. Förskräckta. Glada. Intresserade. Rörda.

Varför ska man läsa just din bok?

För att den är unik i sitt slag i Sverige. För att den ger viktiga pusselbitar i förståelsen av relationer, kärleken och ADHD.

Vad gör du när du inte skriver?

Jag är även konstnär, har illustrerat boken själv. Ställer ut mina tavlor ibland.  Reser mycket. Sköter om mitt hus i skärgården.

Vilka vill du helst ska läsa din bok?

Främst kvinnor och män som funderar över eller brottas med ADHD i sin relation. Fast boken är ju också en riktig kärleksroman och det griper tag i alla, förstås.

Skriver du på något nytt nu?

Ja, jag har börjat på nästa bok.

Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?

Skriv på bara! Det viktigaste är att du skriver. Speciellt om du är kvinna. Att börja med en blogg är ett bra sätt att komma igång. Se till att få utrymme och tid för skrivandet. Jag skrev klart min bok under 5 veckor, då jag bodde helt själv i södra Spanien.