Berätta om din bok!
Boken passar för barn i ålder cirka 4-9 år. Boken ska öka barn självkänsla! Änglarna säger peppande små positiva budskap som ska öka barnets självförtroende. Läser man boken ofta blir det som affirmationer!

 Hur kom boken till?
Jag är diplomerad Friskvårdsterapeut och är utbildad ibland annat hälsa, avspänning och mental träning. Den här bokide´n fick jag då jag skrev på en vuxenbok i personlig utveckling. Jag har även hämtat inspiration ifrån mina hälsoutbildningar men även ifrån mitt vardagsliv som mamma och inom arbete i barnomsorgen.

 Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?
Jag har skrivit hela mitt liv. Jag mår bra av att skriva – det är livsglädje för mig! Jag inspireras av saker som händer i verkliga livet men har även en stor fantasi och kreativitet vilket jag utnyttjar i mitt skrivande.

 Hur reagerade din omgivning på ditt författarskap?
Min familj och mina vänner tycker att det är roligt att jag skriver och stöttar mig i min skrivande. De peppar mig!

 Skriver du på något nytt nu?
Jag skriver på flera barnböcker. MYSIGA MONSTER ( efter mina egna tyg-monsterdockor ), ” Känslofilurerna & Färgfilurerna ” , ” Ronjas kaniner ” och ” Ronjas pyssel. ” Ronja är min dotter. Hon skapar mycket därför blir det en pysselbok! Jag ska även starta en blogg i barnpyssel. Jag skriver även på flera friskvårdsböcker samt en vuxenroman. Jag har redan släppt en bok för vuxna i hur man kan öka sin livsglädje.

Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?
Bara gör det! se till att du får tid till ditt skrivande. Prioritera din dröm! Tro på dig själv!

 Varför ska man läsa din bok?
Alla barn! Jag tycker att alla barn behöver läsa sådana här böcker. De behöver förstå hur fantastiska de är. De behöver stärkas!

 Vad gör du när du inte skriver?
Jag har ett eget företag där jag säljer mina handgjorda smycken. Min webshop heter ” Pearls of hope and dreams ” och en del av försäljningen går till NHR-fonden för att hedra min syster som gick bort i sjukdomen MS endast 43 år gammal. Jag har blivit utsedd till Vardagshjälte för min insamling vilket känns hedrande!

 Vilka vill du helst ska läsa din bok?
Alla barn! Men allra helst de barn som mår dåligt mentalt, till exempel de barn som har blivit mobbade eller retade och känner sig lite ledsna.

Köp boken här!