Berätta om din bok!
En vulgär kärlekshistoria rätt ur livet.
Hur kom boken till? Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen?
Första streck gubbarna låg i lådan i 17 år då jag inte hann mycket annat än jobba o ta hand om ungarna.  2012 sa jag upp mig  3 månader från min omgivning  när jag var rätt oförmögen att jobba, då plockade jag fram papper o penna och ritade i ren terapi. Mitt liv inspirerar mig att försöka hitta det positiva i allt, och att vända ont till gott. När jag suttit i 3 månader och ritat och skrivit så insåg jag att det var en bit av mitt liv jag lyckats få ner. Ett år senare var den klar. Det var en jobbig men otroligt bra tid att kunna gå in för något så hårt och lyckats komma i mål.
Hur reagerade din omgivning på ditt författarskap?
Positivt.
Skriver du på något nytt nu?
I huvudet har jag ständig kamp om vad som ska prioriteras, men idéer finns det gott om som jag processar dagligen.
Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?
Ta gärna råd o tips från folk, men gör precis som DU vill, även om du får mothugg och kritik. Blir du inte nöjd så kommer det inte heller bli bra.
Varför ska man läsa din bok?
Ingen SKA läsa min bok, alla som vill ha lite bizzar snuskig humor skriven av en ”för första ggn singel i sitt liv, som varit besatt av män o sex” kan nog få lite glädje av den. Jag bjuder helt klart på mig själv och önskar att fler vågade visa sin riktiga sida. Jag har gått på många nitar som tagit tid att plöja igenom, men "allt har en mening" och det är en stadig mening i mitt liv. Man kan se boken som en annorlunda kärlekshistoria tagen ur min dagbok. Den siste stackaren jag tvångsvårdat låg risigt till då han fått stå som ”förebild” i många av sidorna. Så boken bör läsas från början till slut. Det finns även lite namn på låtar i boken. Texterna på dessa låtar berättar en hel del om min sinnesstämning när jag skrev.
Och visst är det väl tur att ordspråket ”Allt har sin Tid ” finns!
Vad gör du när du inte skriver?
Kör slambil på heltid och extra i blomster butik.
Vilka vill du helst ska läsa din bok?
Definitivt öppensinnade.