Berätta om din bok!

Min bok är ett resultat av många års arbete som medium. Från nyfiket barn till Nya tidens Medium. Den innehåller berättelser tagna ur verkligheten delvis från mitt arbete men även hur det är att vara barn, att växa upp och att leva som medial i dagens samhälle.

 

Hur kom boken till? Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen?

Boken kom till, genom att jag skrev på min hemsida om alla mediumuppdrag jag haft, folk älskade det jag skrev och ville läsa mer. Där föddes iden till att skriva en bok.

Jag har alltid älskat att skriva. Boken växte fram under tiden och den skrevs om tre gånger innan jag kände mig helt nöjd med den.

 

Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?

Det som inspirerar mig till att skriva, är när jag hamnar i en ”skrivarflow”. Mitt arbete som medium inspirerar mig mycket. Möten med människor och andra energier, den positiva feedbacken jag får av mina kunder.

 

Hur reagerade din omgivning på ditt författarskap?

Det blev många positiva reaktioner. De är glada för min skull och de som läst boken tycker den är spännande och väntar på nästa.

 

Skriver du på något nytt nu?

Jag håller på med ett manus och jag kommer att skriva fler böcker framöver. Det gav mersmak och det är fantastiskt roligt att få ut mitt budskap.

 

Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?

Mitt tips är att låt din berättelse bara komma, när du är i ett skrivar flow då är det bara att skriva, det går inte att tvinga fram.

 

Varför ska man läsa din bok?

Jag hoppas att jag kan inspirera människor att våga utveckla sig själva och att inte vara rädda för det ”övernaturliga”

 

Vad gör du när du inte skriver?

Då arbetar jag som medium. Är politiskt engagerad, umgås med familjen, med mina vänner och med mina djur.

 

Vilka vill du helst ska läsa din bok?

De människor som är nyfikna på att jobba med sin intuition och sin personliga utveckling. De som är Nyfikna på Tarot och hur det är att vara och leva som medial. Men även de skeptiska och de som arbetar som medium.

Köp boken här!