Berätta om din bok!
Min bok handlar om livets mörkaste sida, men också om kärlek och vänskap och glädje. Den handlar om att övervinna motgångar, att växa som person och leva istället för att överleva, att man kan lyckas trots diverse diagnoser.

 
Hur kom boken till? Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen?
Då det är en självbiografi, är det en bok som jag alltid velat skriva. Till en början hade jag svårt att veta hur jag skulle lägga upp boken, men när jag väl visste hur, gick skrivandet som en flod, en flytande självklarhet om hur jag skulle skriva, vad jag skulle skriva och om vad
 
Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?
Skrivandet är mitt syre, det är det absolut bästa jag vet. Allt inspirerar mig, från något litet som en blomma, till något stort som hänt mig. Men mest av allt inspirerar allt bra i mitt liv mig, musik, min katt, mina vänner, glädje och sorg... livet helt enkelt
 
Hur reagerade din omgivning på ditt författarskap?
 De flesta är positiva och uppmuntrar mig, säger att jag kommer att bli stor en dag. Sen finns det ju avundsjuka personer, som säger att jag skriver dåligt, och att jag borde sluta skriva.
 
Skriver du på något nytt nu?
Ja, jag skriver hela tiden! Just nu jobbar jag på en serie som heter Legenden om Den Dolda Världen, men vad den handlar om håller jag hemligt.
 
Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?
 Skriv så mycket som du bara orkar, för övning ger färdighet. Se till att ha en röd tråd som du följer. Använd gärna ett varierat språk så att du inte upprepar orden och uttrycken. Sedan ett bra tips (som en av mina svensklärare gav mig) är att använda dina sinnen; vad ser personen, vad känner den, vad känner den för doft, osv.
 
Varför ska man läsa din bok?
 Därför att jag tror att många kan finna svar i den, och förstå personer med Asperger på ett annat sätt, upplysa personer om problemen som finns i skolor och som sagt, öka förståelsen. Jag tror också att många kan finna stöd i att oavsett hur mörkt livet än kan vara, blir det bättre! I mörkret ser man stjärnorna.
 
Vad gör du när du inte skriver?
 Spelar TV-spel, gosar med min katt, läser mycket, osv.
 
Vilka vill du helst ska läsa din bok?

 Alla som vill känna att de inte är ensamma om jobbiga uppväxter, alla som vill förstå mer om Asperger och andra diagnoser, och alla som vill läsa en bra bok helt enkelt.